Exit Poll a a lan danin Chhatisgarh, Delhi leh Mizoramah rorelna siam thei an awm dawn lo – Times of India

December 4th, 2013 11:55 pm by VaiVa

Kumin India ram state thenkhat inthlan a India TV-CVoter in Exit Poll projection a neih danah chuan Chhatisgarh, Delhi leh Mizoram te chuan Hung Assembly (rorelna siam thei party mal awm lo) an neih hmel a. Source in a tarlan zel danah chuan Mizoram bikah hian seat 40 atangin rorel lai Congress in seat 19, MDA (MNF leh MPC tangkawp) chuan seat 14 leh ZNP in seat 5 bakah a dang (tih hian independent turah ka ngai a) 2 niin a predict a.

Exit Poll projection hi dik ta se, Mizoram hian hung assembly nei ta i la, mid-term poll neih ngai ta se kan economy hian a tuar viau ang em? Stable government kan thlang ang em? tih hi misual ten kan ngaihdan i thawhkhawm teh ang u. India TV-CVoter Exit Poll Projections hi dik ni ta se, ZNP hi khawi lamah nge an bei kan rin? tih te thlengin i sawi ho teh ang u.

Read more at source: ToI

Similar Posts:

Recent Posts:

20 Responses to “Exit Poll a a lan danin Chhatisgarh, Delhi leh Mizoramah rorelna siam thei an awm dawn lo – Times of India”

  1. 1
    Borat Says:

    Vote chhiar hun ngah ka duh zawk.

    Opinion poll leh exit poll hi a dik lo fo.

    Thla khat kal ta kha chuan opinion poll ah Congress in Delhi hloh tura an puan chuai chuai kha.

    Report this comment

  2. 2
    caribou Says:

    Tu takin sorkarna chang ang maw? A tu pawh lo sorkar sela, sorkar tha tak din thei turah ngai hmiah ang.

    Report this comment

  3. 3
    H.Vangchhia Says:

    CM atan min dah mai rawh se Hairehai. :)

    Report this comment

  4. 4
    Sangpuiipa Says:

    Tak tak in thleng dik ta se, congress leh znp an thawhho mai ka ring.

    Report this comment

  5. 5
    muansakhi Says:

    Karleh monday chu nuam fooooooo ang.

    Report this comment

  6. 6
    hlatekhua Says:

    Mizoram an thlirlawk dan chu hriatthiam a har deuh ka ti. “A dang” 2 khi tute nge ni ang…Pi B. Sangkhumi hi pakhat pawh lo ni ta hlauh se, a pahnihna tur hi tunge ni ta ang?

    Report this comment

  7. 7
    Borat Says:

    Lo ngai reng rawh u, Congress hian 20 tal an lak ka ring tlat.

    Report this comment

  8. 8
    VaiVa Says:

    Exit poll hi an nei tak tak em maw ni le? Rinthu hisap leh CID report tih vel kha a ni lo maw ka lo ti deuh a :P

    Report this comment

  9. 9
    Kawhterenga Says:

    Congress an tling leh mai lo’ng maw…? Tin, ZNP hian seat 5 ai tam an lak ka ring ve tlat bawk nia mawle….. Eng pawh ni se sawrkar siamtu chu mipuite kan ni a, kan phu tawk bak hruaitu kan nei dawn chuang lo.

    Report this comment

  10. 10
    TuaiSialA Says:

    Han en mai chuan a âwm ve viau mai. Independent pahnih an dah erawh chu rin a har deuh. B. Sangkhumi a tlin zawh a rinawm si loh va, kan tuikuk candidate te lah chu an tlin zawh em a rinawm bawk si lo va. Congress, MDA leh ZNP seat hmuh zat tur nena ka lo rin dan nen a inang khawp mai.

    Report this comment

  11. 11
    shailendra Says:

    Vote ngaihthlak a va han chakawm ta ve. Tu tak chak ang maw.

    Report this comment

  12. 12
    Borat Says:

    December 8, Beautiful Sunday ( http://www.youtube.com/watch?v=eL89NAZ5rVE ) tun ang hun chuan result a chhuak hman ang, exit poll a ngai tawh lovang.

    Report this comment

  13. 13
    H.Vangchhia Says:

    Mizo-ten kan mizia kan thlak loh chuan Takam minister kan nei tawh a, Tuikuk atang pawhin kan la nei thuai ang!

    Report this comment

  14. 14
    shylo Says:

    Eng sorkar pawh engtiang pawhin lo piang se thil phurawm leh beiseiawm tak chu a ni lemloin ka hria. Candidate-ah mi tha tak tak neiin lo tling pawh nise an chunga thuneitu Political party politics kha an pumpelh thei dawn silova good governance chu a la hlat hmel ka ti.

    Report this comment

  15. 15
    s dala Says:

    Ka hmuhve danchuan cong hian sorkharna chuan siamthei tawk2 chuan karinga pahnih khat lungawilo anawm palh a pawithei khawp karing Z.N.P hichuan 4 velhi chu anlave chuan karing tuna pawl hrang2 kahruaitu neihte a tang hichuan beiseina neihsan a har khawpmai z.n.p hruaitu pu duhawma pawhhi M.P lailo nitawh a nivethoa khatih chhungkhan engthil ropui tak a tih sawitur a awmchuang bikloh kha M.P fan NUAIHZA lai a loawm tihpawh pu lungmuana hun a tangchauh in a nihkha a nawlpui chuan kan hriat chauh kha kanzoramah hian enghunah tak khua hi varangmaw?

    Report this comment

  16. 16
    Vladimir Putin Says:

    Eng tikah mah

    Report this comment

  17. 17
    megapixel Says:

    Exit poll prediction hi dik ta se..

    1) Mid term poll neih pawh ni se kan ram economy hian a tuar lutuk lovang: Mizoram economy dinhmun tibahlah thei ber Silchar kawng danchah a nihna chhan tur thil thleng a awm lova, Sorkar hnathawk ho pay a titlem dawn lova, sumdawng ho tan inthlan that leh vangin an sumdawnna eng tham mahin a tikhaihlak dawn lova, thingtlang lo neitute tana awllen lai a ni a, tuna kan thawhchhuahte pawh hi subsistence level bak a nih loh avangin ram/state pum economy a nghawng buai vak thei lo.

    2) Inthlan that pawh ni se stable government a thlen hran chuang lovang–vote thlakna ngaiah deuh vek vote an thlak leh dawn….party ruihchilhna ramah hian. Coalition govt siam an hreh loh chuan thudang.

    3) ZNP chuan sorkarna siam tur hi (anmahni’n an mal theih loh chuan) an thlawp ang–power-hungry dik tak an ni tawh tlat a lan dan chuan.

    Chuan….independent candidate tumah an tling lovang.

    …..tiin ka lo ngaihtuah ve rauh rauh a!

    Report this comment

  18. 18
    TuaiSialA Says:

    Megapixel, i comment chu ka tawmpui khawp mai che.

    Report this comment

  19. 19
    Puii Says:

    Exit poll hi a dik ka ring lo khop .. inthlan that a ngai lo vang rorellai hi an chak leh mai a rinawm viau..

    Znp chu lal ve an chak hle na a, PC tak hian an chak zawk mah ang… MNF te hlei hlei hian lal an chak … party lian tak si, tlin loh hlauin party te an dinpui a…

    Congress te hian lal leh loh an hlau hlei hlei… :-)

    an zavai hian lal vek mai teh se tih dawnin a theih bawk si lohhh… (U)

    Report this comment

  20. 20
    Borat Says:

    #7 a ka rin dan (“Lo ngai reng rawh u, Congress hian 20 tal an lak ka ring tlat”) tih hi ka la sawh sawn lo. .

    Report this comment

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.