THE TREANT PROTECTOR?????

September 30th, 2012 1:12 pm by Pangpuielhtliaka

Post heading nen chuan a inmil lo maithei, mahse tlem a thupmawi deuh a ngai ni a ka hriat vang mai chauh ani e.

Hman ni deuh khan Gelephu, Bhutan ah Royal Manas National Park hotute nen inhmukhawm turin kan han zin ve khanglang a, kan inhmuhkhawm tawp ni ah chuan thlalak eng eng emaw te min han hmuh kual vel ta a, hemi thlalak ah hian ding chat in ka zawh pawh ngai lovin a awmzia an sawi ta alawm mawle.

“THE PROTECTOR”
Bhutanese (ti mai ang) ho culture ve pakhat ah chuan thlalak a kan hmuh ang hian, tu emaw Mipa (nupui nei tawh) in a nupui a zin bo san lo ngai ta ang se, hetiang ang hi a in kawngkhar ah a siam/ziak/hnawih thin a ni awm e, an sawi dan tak in “Protector” han tih hian a awmzia kan hre tlang vek em ang chu maw….

The Protector

Puithu deuh (ni em em lo mahse) hleka inhmukhawm kan nih avang khan ka hmuh tirh phat khan pa chi khat (Mushroom) emaw ka han ti hman pek a. Second 5 zawh hma in anihna ang chu ka hmuthiam lehnghal thova, ka insum zo thlawt ta lova mahse thutak tho si a min hrilh avang khan nui vur vur chungin ka ngaithla ta a. Mi puitling vek kan niin ka hre bawk a. Ka han share ve mai mai duh che u a ni e.

NB:- In tihthei nan T-shirt pakhat leh hei hi http://www.awp.com.bt/special_courier1.php hi min present bawk. Aizawl ah ka lei belh ho nen kan phawrh chhuak mai chuuuhhhh.

Similar Posts:

Recent Posts:

16 Responses to “THE TREANT PROTECTOR?????”

  1. 1
    Dr John Says:

    :-D Ka man vek chuang lo na’ng a, a that ka ring :-P

    Report this comment

  2. 2
    caribou Says:

    An culture chu a mak dangdai hle mai.

    Report this comment

  3. 3
    B. Bong Says:

    A ropui ve hranpa hle mai ;-)

    Report this comment

  4. 4
    Pangpuielhtliaka Says:

    Akhaia… nizana ka submit a nia, Chawlhni a post atan chuan ka ti leh deuh a, edit tur lo tam leh bawk nen… vawiin khan trash ah paih in, a thar draft ah ka dah emaw ka tia, a lo chhuak tho a ni maw…

    @#1 Protector khian Nupui Pasal inneih te thil, midang tawmpui ve chi miah loh lam a venghim thei tihna a ni zawk awm e… hahai :-D

    Report this comment

  5. 5
    Sihtea Says:

    @ Pangpuielhtliaka chuh, thil i va hmu mak sak bik ve a.
    A that phian ka ringtlat. Misual ho pawh hian, ti chhin ve chiah i la.

    Report this comment

  6. 6
    malsta27 Says:

    Hahahaha………nuihzat thlak duh ang reng. Thil ka lo ngaihtuah daih chu, hmeichhia ai hian mipa hian mi rel hi kan ching ta deuh zawk emawni dawn chu le tih hi :-D :-D ……

    Report this comment

  7. 7
    Sihtea Says:

    @ Pangpuielhtliaka chuh, thil i va hmu mak sak bik ve a.
    A that phian ka ringtlat.

    Report this comment

  8. 8
    sheldon Says:

    An va ti dangdai ve. Pa ber englo lem khan nu ber a venghim turah an ngai chu a ni awm phawt a. Puithuna rawng kai anih ka ring. A nihna takah chuan pa ber a zin bo thu advertise na ang lek ani..hehe

    Report this comment

  9. 9
    lrpa Says:

    khasi nu hoin an ching ve ang tih a hlauawm hle mai a hahahaha

    Report this comment

  10. 10
    H.Vangchhia Says:

    Nazi helmet :-P

    Report this comment

  11. 11
    maawma Says:

    Dangdai ve le

    Report this comment

  12. 12
    Lamji Says:

    Ka va nui nasa ve le.. Teh lurh chuan! an society tih dan anih chuan ngaiah an nei ve mai awm sia. :S

    Report this comment

  13. 13
    Spider Man Says:

    Bhutanese ho hi an bei dangdai thei khawp mai..hman deuh khan kan thianpa hian Bhutanese mikhual a nei a, kan inkawm a, tihian min hrilh “Kan hnam tih dan chuan kan tleirawl chhuatirh hian hmeichhia kan mutpui thin,thil tih danphung a ni zuk ti a :-P ..mak hi ka ti mai mai khawp a,sex chu an dah ho lam ve khawp mai,nitur a ni ;-)

    Report this comment

  14. 14
    Mx Says:

    (Y)

    Report this comment

  15. 15
    tribepower Says:

    Pu Hv enge nazi helmet cu??

    Report this comment

  16. 16
    H.Vangchhia Says:

    #15 hairehai, midang sawiah dah teh ang. :P

    Report this comment

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.